Dacă aveți întrebări sau nevoie de ajutor cu serviciile noastre de contabilitate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă oferi asistență și sfaturi profesionale pentru afacerile dvs. Încercăm să răspundem cât mai rapid posibil și să vă oferim soluțiile de care aveți nevoie.


Date de contact

Telefon

+40 773 870 363

Punct de lucru

Bucuresti, Romania

Program de lucru

9:00 - 18:00

Ce spun clientii despre serviciile oferite

Suntem extrem de multumiti de colaborarea cu dna. contabila Catalina Costin, ne-a cucerit prin experienta profesionala, prin disponibilitatea de a ne oferi suport de calitate la orice ora, telefonic si prin email, promptitudine la orice solicitare.Recomandam cu caldura serviciile exceptionale ale dnei.contabile Catalina Costin. Cu sincera apreciere si recunostinta pentru colaborare.

Vintage Lemn Construct S.R.L.

"Începutul colaborării cu doamna Catalina Costin, a schimbat cu totul percepția mea de până atunci, referitoare la serviciile de contabilitate. Profesionalismul, flexibilitatea, promptitudinea, răbdarea sunt elemente care o definesc și care au dus toată aceasta experiența, la un alt nivel. Cu alte cuvinte este un contabil bun pe care ar trebui sa il ai."

DreamServer S.R.L.

"Lucrez cu doamna Catalina de 1 an. In toata aceasta perioada am avut o colaborare profesionala excelenta, raspunzand prompt tuturor solicitarilor mele. Am primit sfaturi si consiliere pentru toate neclaritatile si am primit mereu informatii pentru a fi la curent cu noutatile. O recomand pe doamna Catalina pentru punctualitatea, promptitudinea, amabilitatea si profesionalismul de care da dovada."

Cezar Trans Distribution S.R.L.

"O recomandam cu drag pe doamna Costin Catalina, care ne-a ajutat inclusiv cu infiintarea firmei. Este foarte prompta si proactiva. Multumim mult!"

 Auto Phaeton S.R.L.

"Servicii desăvârșite oferiți, comunicare bună, transparenta, și încercați sa găsiți soluții și rezolvări pentru orice nelămurire as avea.
Nota 10/10"

CORNELEFFECT S.R.L.

© Copyright 2022 ContabilBun.ro. Toate drepturile rezervate.