Împreună, construim o echipă de top pentru afacerea ta prin serviciile noastre de resurse umane.

In ce constau resursele umane?

  -Recrutarea și selecția personalului: Identificarea nevoilor întreprinderii în materie de personal, publicarea anunțurilor de angajare, intervievarea candidaților și evaluarea aptitudinilor acestora
  -Administrarea salarizării și beneficiilor angajaților: Elaborarea pachetelor de salariu și beneficii pentru angajați, administrarea acestora și întocmirea și întreținerea dosarelor de salariu ale angajaților
  -Gestionarea relațiilor de muncă: Întocmirea contractelor de muncă și înțelegerea regulilor privind relațiile de muncă, asistarea în procesul de rezolvare a conflictelor între angajați și management
  -Formarea și dezvoltarea angajaților: Identificarea nevoilor de formare ale angajaților și organizarea programelor de formare, promovarea oportunităților de carieră pentru angajați
  -Evaluarea performanței angajaților: Evaluarea performanței angajaților prin intermediul instrumentel

Servicii de Administrare Personal

  Serviciile de administrare a personalului se ocupa de toate aspectele legate de gestionarea și administrarea personalului companiei dvs.

Aceste servicii includ:

  - Recrutarea și selectarea personalului: Procesul de identificare a candidaților potriviți pentru pozițiile vacante din companie și luarea deciziei finale cu privire la angajarea acestora.
  -Gestionarea salariilor și a beneficiilor: Calcularea salariilor și a altor beneficii pentru angajați, precum asigurarea de sănătate sau concedii de odihnă.
  -Administrarea contractelor de munca: Elaborarea, semnarea și gestionarea contractelor de munca pentru angajați.
  -Gestionarea conflictelor și a problemelor de munca: Rezolvarea problemelor și conflictelor aparute intre angajați sau intre angajați și angajator.
  -Formarea și dezvoltarea personalului: Identificarea nevoilor de formare ale angajaților și oferirea oportunităților de dezvoltare profesionala.
 
  Serviciile de administrare a personalului sunt importante deoarece asigura o gestionare eficienta a personalului și ajuta la crearea unei culturi de munca sanatoase și productiva in cadrul companiei.

Servicii de Salarizare

Serviciile de salarizare se refera la procesul de calculare și distribuire a salariilor pentru angajații unei companii.

Aceste servicii includ:

  -Calcularea salariilor: Determinarea sumelor de plata pentru angajați, in functie de nivelul de responsabilitate, experienta și performanța acestora.
  -Administrarea sistemului de plata: Gestionarea procesului de plata a salariilor, inclusiv emiterea de chitante de plata și inregistrarea sumelor platite in contabilitate.
  -Gestionarea beneficiilor salariale: Identificarea și oferirea de beneficii suplimentare pentru angajați, cum ar fi asigurarea de sănătate sau planuri de pensii.
  -Evaluarea salariilor: Realizarea evaluarilor salariale periodice pentru a determina daca salariile angajaților sunt competitive pe piata muncii și daca sunt acordate in mod echitabil.

  Serviciile de salarizare sunt importante deoarece ajuta la asigurarea ca angajații sunt recompensați echitabil pentru munca lor și le ofera o sursa de venit stabilă și predictibilă. Acestea pot, de asemenea, ajuta la menținerea unei forțe de munca motivate și satisfacute.

Pachetul nostru de resurse umane, oferit la un preț lunar de 600 de lei, include următoarele beneficii:
Recrutarea și selecția personalului

Identificarea nevoilor întreprinderii în materie de personal, publicarea anunțurilor de angajare, intervievarea candidaților și evaluarea aptitudinilor acestora

Administrarea salarizării și beneficiilor angajaților

Elaborarea pachetelor de salariu și beneficii pentru angajați, administrarea acestora și întocmirea și întreținerea dosarelor de salariu ale angajaților

Gestionarea relațiilor de muncă

Întocmirea contractelor de muncă și înțelegerea regulilor privind relațiile de muncă, asistarea în procesul de rezolvare a conflictelor între angajați și management

Formarea și dezvoltarea angajaților

Identificarea nevoilor de formare ale angajaților și organizarea programelor de formare, promovarea oportunităților de carieră pentru angajați

Evaluarea performanței angajaților

Evaluarea performanței angajaților prin intermediul instrumentelor de evaluare adecvate

Asistența juridică

Asistarea în rezolvarea problemelor juridice legate de relațiile de muncă și asistarea în elaborarea documentelor necesare pentru acestea.


Întrebări frecvente Resurse Umane


  Ar trebui să apelați la servicii de resurse umane deoarece acestea pot ajuta la gestionarea eficientă a personalului, optimizarea costurilor și respectarea legislației în vigoare. Serviciile de resurse umane oferă asistență în recrutarea și selecția personalului, administrarea salarizării și beneficiilor angajaților, gestionarea relațiilor de muncă, formarea și dezvoltarea angajaților, evaluarea performanței angajaților și asistență juridică. Aceste servicii pot ajuta la creșterea productivității și a eficienței întreprinderii și la crearea unui mediu de lucru pozitiv și motivant pentru angajați.

Beneficiile oferite de serviciile de resurse umane includ:

  -Gestionarea eficientă a personalului: serviciile de resurse umane ajută la recrutarea și selecția potrivită a personalului, ceea ce poate duce la o mai bună performanță și productivitate în întreprindere.

  -Optimizarea costurilor: serviciile de resurse umane pot ajuta la reducerea costurilor legate de angajarea și administrarea personalului.

  -Respectarea legislației în vigoare: serviciile de resurse umane oferă asistență juridică pentru a se asigura că întreprinderea respectă legislația în vigoare în domeniul resurse umane.

  -Formarea și dezvoltarea angajaților: serviciile de resurse umane oferă programe de formare și dezvoltare a angajaților pentru a-i ajuta să își dezvolte abilitățile și competențele necesare în muncă.

  -Evaluarea performanței angajaților: serviciile de resurse umane ajută la evaluarea performanței angajaților pentru a-i ajuta să își îmbunătățească performanța și productivitatea.

  -Asistență juridică: serviciile de resurse umane oferă asistență juridică în cazul conflictelor sau problemelor legale între angajați și întreprindere.

  Există câteva aspecte importante de luat în considerare atunci când alegem cel mai bun furnizor de servicii de resurse umane pentru întreprinderea noastră:

  -Experiența: este important să alegem un furnizor care are experiență în domeniul resurse umane și care a oferit servicii de calitate altor clienți în trecut.

  -Reputația: este important să alegem un furnizor cu o reputație bună în domeniul resurse umane și care a primit recomandări pozitive de la alți clienți.

  -Flexibilitate: este important să alegem un furnizor care poate oferi servicii flexibile și care poate adapta serviciile oferite nevoilor și cerințelor întreprinderii.

  -Costuri: este important să comparăm diferite oferte și să alegem un furnizor care oferă servicii de calitate la un preț rezonabil.

  -Asistență: este important să alegem un furnizor care oferă un nivel ridicat de asistență și suport în timpul colaborării.

  Există mai multe modalități de a măsura eficiența serviciilor de resurse umane:

  -Monitorizarea costurilor: putem monitoriza costurile asociate serviciilor de resurse umane pentru a ne asigura că obținem un raport bun calitate-preț.

  -Evaluarea angajaților: putem efectua evaluări periodice ale angajaților pentru a ne asigura că serviciile de resurse umane au un impact pozitiv asupra productivității și performanței angajaților.

  -Monitorizarea ratelor de retenție: putem monitoriza ratele de retenție ale angajaților pentru a ne asigura că serviciile de resurse umane sunt eficiente în atragerea și menținerea angajaților.

  -Monitorizarea satisfacției angajaților: putem colecta date despre satisfacția angajaților prin intermediul sondajelor sau chestionarelor pentru a ne da o imagine de ansamblu asupra eficienței serviciilor de resurse umane.

  -Monitorizarea proceselor de recrutare și selecție: putem monitoriza procesele de recrutare și selecție pentru a ne asigura că serviciile de resurse umane sunt eficiente în atragerea celor mai buni candidați pentru pozițiile vacante.

© Copyright 2022 ContabilBun.ro. Toate drepturile rezervate.